måndag 24 juli 2017

13 av 15 - Mina simsegenskaper

Vilka egenskaper från The Sims 3 skulle du ha om du var en sim?

   

Eftersom att jag är ungdom får jag välja fem egenskaper. Jag har valt bra sinne för humor, jag älskar humor och anser själv att jag har ett ganska bra sinne för det. Ett litet skämt kommer sällan fel. Jag ser också mig själv som en djurälskare, med undantag för ormar och insekter (och kanske några fler) tycker jag att djur är helmysiga! För 10 år sedan började jag få ett intresse för fotografering, ett intresse som fortfarande håller i sig även om lusten och inspirationen turas om att lysa med sin frånvaro för tillfället, och anser mig själv ha ett öga för det - ett fotograföga.

 

Jag måste ju välja en lite sämre egenskap också. Jag är klumpig, eller jag kan vara titt som tätt. Antingen är det i något jag säger eller i något jag gör. Men ingen är väl perfekt.
Slutligen så är jag även en nattuggla. Jag har under de senaste åren skaffat mig så dåliga sovvanor, ibland kan jag sitta uppe och hinna se solen stiga upp innan jag kommer på att jag borde sova lite. Detta har jag dock jobbat på under de senaste månaderna, för i höst ska jag ju börja jobba och plugga igen och då kan det vara bra att ha lite vettigare sovrutiner annars blir det tungt att orka med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar